Tuliko ongelmia vastaan kuvien latauksessa?
Ei hätää, voit yrittää latausta uudelleen oheisten ohjeiden mukaan.

 

1. VAIHE

Saat sähköpostissasi henkilökohtaisen salasanan galleriaan kirjautumista varten. Voit esimerkiksi kopioida tämän salasanan helpottaaksesi kirjautumistasi. Avaa oma galleriasi tämän jälkeen klikkaamalla VIEW PHOTOS.

2. KIRJAUDU SISÄÄN

Syötä nyt oma salasanasi sille varattuun kenttään ja klikkaa ENTER. (Huomaa, että oma kirjautumisnäkymäsi saattaa poiketa hieman viereisestä kuvasta)

3. LATAA KUVAT

Mikäli haluat ladata kaikki kuvat kerralla, etsi oheinen DOWNLOAD-ikoni sivun oikeasta yläkulmasta ja klikkaa sitä.

Huomaa, että voit ladata kuvat myös erikseen klikkaamalla kyseisen kuvan päällä vastaavaa latauskuvaketta!

4. SYÖTÄ S-POSTI

Mikäli lataat kaikki kuvat kerralla, niin syötä oheiseen kenttään Sinun oma sähköpostisi ja paina NEXT. Saat suoran latauslinkin myös tähän osoitteeseen, kun kuvasi ovat pakattu latausta varten.

5. VALITSE KUVAT JA LAATU

Mikäli sinun galleriassasi on kuvia useassa eri kansiossa, voit nyt tässä vaiheessa päättää mitkä kansiot valitset lataukseen. Useinmiten tässä lukee “Valmiit kuvat”, jolloin kaikki kuvat ovat samassa kansiossa.

Valitse vielä laatu, jolla kuvat haluat ladata. Suosittelen ehdottomasti lataamaan kuvat ORIGINAL-laadulla. Kuvat ovat tällöin kaikista tarkimmat, mutta vievät tosin enemmän tilaa tietokoneelta. Web Size on oiva valinta silloin, jos haluat jakaa kuvia esim. somessa.

Paina lopuksi START DOWNLOAD.

6. GALLERIA VALMISTELEE LATAUSTASI

Tässä vaiheessa galleria tekee sinulle pakatun latauskansion kuvistasi. Odottele hetki.

7. KANSIO ON VALMIS

Nyt kuvasi on pakattu .zip-tiedostomuotoon latausta varten. Voit aloittaa kuvien lataamisen tietokoneellesi klikkaamalla oheista linkkiä.

Latauksen valmistuttua kansio tulee näkyviin yleensä tietokoneesi latauskansioon. Tämän jälkeen joudut purkamaan kyseisen kansion, jotta voit katsoa kuviasi.

ZIP-tiedostojen purkaminen vaihtelee paljonkin tietokoneesta ja käyttöjärjestelmästä riippuen. Saatat tarvita tähän erillistä purkuohjelmaa.

Alla on linkit muutamiin netistä löytyviin ohjeisiin ZIP-tiedostojen purkua varten.


EIKÖ LATAUS ONNISTUNUT VIELÄKÄÄN? LAITA ROHKEASTI VIESTIÄ, NIIN YRITÄN NEUVOA LISÄÄ!