Printit

Koko Hinta
13 x 18 6.95€
15 x 20 8.95€
20 x 25 14.90€
30 x 40 34.95€
40 x 50 59.95€

Valmiisiin digitaalisiin kuviin sinulla on täydet teettämisoikeudet. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tilata digitaalisista kuvistasi valmiita tulosteita ja kiitoskortteja yms. mistä vain haluat. Tällöin en kuitenkaan pysty varmistamaan valmiiden tulosteiden laatua - tulosteet voivat näyttää huomattavasti tummemmilta tai värit voivat olla ihan erilaiset.

Mikäli haluat varmistaa myös printtien korkean laadun juuri sellaisena, kuin kuvaaja on ne tarkoittanut, voit tilata printit suoraan minulta. Näiden printtien tilaukseen käytetään oheista hinnastoa. Saatavilla on monta eri kokoa, mutta suosittelen lämpimästi listan suurimpia tulosteita - pieni printti kun ei näytä juuri miltään seinällä. Printit valmistetaan korkealaatuiselle Hahnemühle Photo Luster 260 gsm -paperille.


Kiitoskortit

Voit tilata myös valmiit kiitoskortit suoraan kuvaajalta. Voit päättää mistä valmiista kuvasta haluat saada kiitoskorttisi ja suunnittelen tästä sinulle pari eri vaihtoehtoa kiitoskortin teemaksi. Voit myös itse ehdottaa omia ideoitasi kiitoskorttia varten - näin korteista saadaan mahdollisimman yksilöllisiä.

Kiitoskorttipaketti

  • sisältää 10 kpl valmista kiitoskorttia

  • kortin koko 10 x 15 cm

  • kirjekuori jokaiselle kortille

  • kortin sunnittelutyön

HINTA: 25€ (2,50€/KORTTI)